Login voor rijscholen

Rijscholen regelen alle zaken online in het speciale rijschoolgedeelte dat alleen toegankelijk is voor rijschoolhouders. Hebt u nog geen wachtwoord? Vraag dan aan de rechterzijde van de pagina vrijblijvend toegang aan.

Nog geen toegang?

Door onderstaande gegevens in te vullen krijgt u vrijblijvend toegang tot de rijschool informatie. Na het invullen van onderstaande gegevens, klikt u op de knop 'Inschrijven rijschool'. U ontvangt daarna uw wachtwoord per e-mail.

LENS-ID: 0000
Wachtwoord:
iTheorie rijscholen loggen in met hun Kamer van Koophandel nummer en het bijbehorende wachtwoord. Wachtwoord vergeten? Gebruik dan het formulier aan de rechterzijde van de pagina!
Inschrijving KvK: 0000 Opzoeken KvK
Rijschoolnummer CBR: RS CBR
E-mailadres:
De informatie voor rijscholen is afgeschermd en is alleen toegankelijk voor rijscholen die zijn ingeschreven bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Rijscholen dienen zich daarom eenmalig aan te melden om toegang te krijgen. Met uw Kamer van Koophandel nummer en het bijbehorende wachtwoord kunt u daarna in alle websites van LENS Media inloggen. Komt u niet uit de aanmeldingsprocedure of lukt het inloggen niet? Wij helpen u graag met het gebruik van deze website. U kunt tijdens kantooruren direct telefonisch contact opnemen met de helpdesk. Buiten kantooruren kunt u ons altijd een e-mailbericht sturen.

Theorieboek.nl is gek op goede software!

Helaas ondersteund jouw browser geen moderne technieken. Installeer een moderne browser.

Theorieboek.nl is gek op flashy websites!

Installeer gratis een (nieuwere) flash plugin via www.adobe.com.