Auto theorieboek

Autotheorie leren met compacte en heldere lessen.

Wij bieden je de beste en voordeligste theorie‑opleiding van Nederland, die ook nog eens geschikt is voor 2toDrive. We houden al onze leermiddelen continu up‑to‑date en we passen ze steeds aan de nieuwste eisen en leermethodieken.

Zo is het nieuwe lesboek "Theorie leren auto" samengesteld volgens de 8 CBR examencategorieën en gebaseerd op de meest recente wijzigingen en richtlijnen. Dat betekent dat ook alle nieuwe examenonderdelen uitgebreid aan bod komen.

Het is als enige lesboek in Nederland ingedeeld volgens de officiĆ«le CBR‑categorieĆ«n. Geen wonder dus, dat dit lespakket door veel rijscholen wordt gebruikt. En aanbevolen wordt door deskundigen als 'meest geslaagd en meest succesvol'.

Lees het boek Bekijk de demoversie van het boek Theorie leren auto - - Paperback 256 pagina's
Auto internettraining

Online examentraining. Voor 100% zekerheid.

We combineren het boekenpakket met een internet‑examentraining van 10 uur, die we dagelijks updaten. Zo weet je 100% zeker dat je je perfect voorbereid op het echte examen. De werking van de online theorie‑examens is zelfs gelijk aan die van het CBR!

Na afloop van het theorie-examen krijg je naast de uitslag een overzicht van de gemaakte fouten die overeenkomt met de hoofdstukken uit het theorieboek.

Wij werken continu aan vernieuwing van de lesstof. En omdat je natuurlijk niet elke dag een nieuw boekenpakket wilt kopen, vind je de laatste updates altijd online.

Bestel het autopakket voor € 34,50

Deze prijs is voor een compleet pakket inclusief BTW en verzendkosten
Bestellen Bent u rijschoolhouder?

Theorieboek.nl is gek op goede software!

Helaas ondersteund jouw browser geen moderne technieken. Installeer een moderne browser.

Theorieboek.nl is gek op flashy websites!

Installeer gratis een (nieuwere) flash plugin via www.adobe.com.