Disclaimer

LENS Media1 stelt het op prijs dat je geïnteresseerd bent in onze producten en een bezoek brengt aan deze site. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Het is onmogelijk om transmissiefouten volledig uit te sluiten. Aan de inhoud van deze site kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze site, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan LENS Media of haar licentiegevers. Informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van LENS Media.

Virussen en veiligheid

De site wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden, kan helaas niet gegarandeerd worden.

Andere sites

Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. LENS Media is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze sites.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over deze disclaimer, dan kun je je richten tot de helpdesk.

1 LENS Media (KvK 08198084) is gevestigd aan de Popovstraat 20-12, 8013RK te Zwolle.

Theorieboek.nl is gek op goede software!

Helaas ondersteund jouw browser geen moderne technieken. Installeer een moderne browser.

Theorieboek.nl is gek op flashy websites!

Installeer gratis een (nieuwere) flash plugin via www.adobe.com.