bromfiets theorieboek

Bromfietstheorie leren met compacte en heldere lessen.

Hier vind je het beste en voordeligste lespakket van Nederland voor het behalen van je bromfiets‑, snorfiets‑, scooter‑ of brommobieltheorie, AM‑2 of AM‑4. Bij LENS Media houden we al onze leermiddelen continu up‑to‑date. En passen we ze steeds aan aan de nieuwste eisen en leermethodieken.

Het nieuwe theoriepakket voor de bromfiets is dan ook samengesteld volgens de 8 examencategorieën van het CBR. Het hele pakket is gebaseerd op de meest recente wijzigingen en richtlijnen. Daardoor komen ook alle nieuwe examenonderdelen uitgebreid aan bod. Bovendien kenmerkt onze bromfietsopleiding kenmerkt zich door het heldere taalgebruik en de perfecte afstemming op de jonge doelgroep.

Het is het enige lesboek in Nederland dat is ingedeeld volgens de officiële CBR‑categorieën. Zo kun je je stap‑voor‑stap en optimaal voorbereiden op je theorie‑examen.

Lees het boek Bekijk de demoversie van het boek Theorie leren bromfiets - - Paperback 256 pagina's
Auto internettraining

Online examentraining. Voor 100% zekerheid.

We combineren het boekenpakket met een internet‑examentraining van 10 uur, die we dagelijks updaten. Zo weet je 100% zeker dat je je perfect voorbereid op het echte examen. De werking van de online theorie‑examens is zelfs gelijk aan die van het CBR!

Na afloop van het theorie-examen krijg je naast de uitslag ook een overzicht van de gemaakte fouten die overeenkomt met de hoofdstukken uit het theorieboek.

Wij werken continu aan vernieuwing van de lesstof. En omdat je natuurlijk niet elke dag een nieuw boekenpakket wilt kopen, vind je de laatste updates altijd online.

Geschikt voor alle laatste versies Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome of Apple Safari

Bestel het bromfietspakket voor € 34,50

Deze prijs is voor het complete pakket inclusief BTW en verzendkosten
Bestellen Bent u rijschoolhouder?

Theorieboek.nl is gek op goede software!

Helaas ondersteund jouw browser geen moderne technieken. Installeer een moderne browser.

Theorieboek.nl is gek op flashy websites!

Installeer gratis een (nieuwere) flash plugin via www.adobe.com.