Digiboek voor het CBR theorie-examen motor

 

Elk theoriepakket is voorzien van een theoriekaart met een code. Sommige theoriekaarten geven toegang tot het online theorieboek. Andere kaarten kan alleen theorie-examens mee geoefend worden.

Vul de code op de theoriekaart hiernaast exact in. Let op: de code bestaat slechts uit cijfers en de letters A, B, C, D, E of F. Een hoofdletter O bestaat dus niet en is het cijfer 0. Druk na het invullen van de code op de return/entertoets of klik op het pijltje naast de code.

Je kunt gedurende drie maand na het eerste gebruik het digitale theorieboek gebruiken én zolang de tijd voor de oefen theorie-examens niet is verstreken.

Lukt het niet om je kaart te gebruiken of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met de helpdesk.

 
 
Met de theoriekaart kun je theorie-examens oefenen voor het aantal uren dat op de voorkant staat vermeld. Je kan daarnaast recht hebben op drie maand toegang tot het digiboek na de eerste activatie en zol lang de tijd om theorie-examens te oefenen niet is verstreken. Een theoriecode wordt geactiveerd nadat je deze voor het eerst gebruikt voor het inzien van het digiboek of het oefenen van theorie-examens.

Theorieboek.nl is gek op goede software!

Helaas ondersteund jouw browser geen moderne technieken. Installeer een moderne browser.

Theorieboek.nl is gek op flashy websites!

Installeer gratis een (nieuwere) flash plugin via www.adobe.com.